Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Лек автомобил горя в Кюстендил, унищожен е двигателния отсек

Късо съединение e причинило пожар в лек автомобил в Кюстендил, унищожен е двигателен отсек. Няма пострадали хора.  Екипи на РСПБЗН са обслуж...Късо съединение e причинило пожар в лек автомобил в Кюстендил, унищожен е двигателен отсек.
Няма пострадали хора. 

Екипи на РСПБЗН са обслужили 4 сигнала за оказване на техническа помощ в края на миналата седмица – отстранени са паднали дървета, надвиснала от жилищна сграда ламарина в Дупница, изваден е паднал в дере в с. Габрешевци 71-годишен мъж, екипът го е пренесъл до линейката на медиците.

*Снимката е с илюстративна цел!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments