Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 непълнолетни момчета биха техен познат в Кюстендил

3 непълнолетни момчета от Кюстендил са нанесли побой на техен познат, като са му причинили средна телесна повреда. Инцидентът е възникнал в ...3 непълнолетни момчета от Кюстендил са нанесли побой на техен познат, като са му причинили средна телесна повреда. Инцидентът е възникнал в централната градска част на Кюстендил около 2.30 ч на 28 май.Пострадалият е настанен в кюстендилската болница със счупен нос. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments