Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица в Кюстендил и региона

2 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица – инцидентът между л.а. БМВ, управляван от 64-годишен софиянец, и л.а. „Мерцед...2 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица – инцидентът между л.а. БМВ, управляван от 64-годишен софиянец, и л.а. „Мерцедес“, управляван от 32-годишен кюстендилец, е възникнал на път I-6 – Брестнишки път, водачът на мерцедеса е настанен в кюстендилската болница с черепно-мозъчна травма, пробите за алкохол и наркотици на другия водач са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Пътния инцидент, възникнал в района на пътен възел „Бобошево“ е между л.а. „Фолсваген“, управляван от 20-годишен от Бобов дол, и л.а. „Сеат“, управляван от 26-годишен водач. Пострадал е водачът на фолксвагена, настанен е в дупнишка болница за лечение. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments