Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

72-годишен мъж загина след пожар в апартамент в Бобов дол

Снощи при пожар в апартамент в Бобов дол е починал 72 годишен мъж. Той е живеел сам, сигналът за пожара е подеден от съседи, в жилището върх...Снощи при пожар в апартамент в Бобов дол е починал 72 годишен мъж. Той е живеел сам, сигналът за пожара е подеден от съседи, в жилището върху конвекторна печка е открит трупът на възрастния мъж. Огънят е нанесъл и значими материални щети. Причините за възникването на пожара се изясняват – образувано е досъдебно производство в РУ Бобов дол, трупът е закаран за аутопсия в Кюстендилската болница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments