Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Софианец подкара превозното си средство въпреки забрана след нарушения, полицията го спипа край село Пиперков чифлик

Вчера кюстендилски пътни полицаи са установили 36-годишен водач на л.а. „Ауди“ да управлява по време на едногодишен срок на наложено му адми...Вчера кюстендилски пътни полицаи са установили 36-годишен водач на л.а. „Ауди“ да управлява по време на едногодишен срок на наложено му административно наказание лишаване от правоуправление. Проверката е извършена в района на с. Пиперков чифлик, водачът е софиянец. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments