Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Районна прокуратура – Кюстендил привлече към наказателна отговорност мъж, причинил телесна повреда

Районна прокуратура – Кюстендил привлече в качеството на обвиняем К.К. (на 32 години) по досъдебно производство за извършено престъпление по...Районна прокуратура – Кюстендил привлече в качеството на обвиняем К.К. (на 32 години) по досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129, ал. 1, вр. ал. 2 от НК – причиняване на средна телесна повреда. На 18.05.2023 г. в жилище в гр. Дупница К.К. нанесъл порезна рана в областта на лицето на 30-годишната В.Г. Извършителят на деянието е бил установен и задържан. Той съдействал на разследването, като е посочил мястото, където изхвърлил предмета на престъплението – нож. За причиняване на средна телесна повреда законът предвижда наказание до 6 години „лишаване от свобода“. Обвиняемият К.К. е осъждан, като днес спрямо него е приведена в изпълнение осъдителна присъда с наложено ефективно наказание от 8 месеца „лишаване от свобода“. Разследването продължава.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments