Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Снощи екипи на РСПБЗН – Кюстендил са гасили пожар в с. Берсин

Снощи екипи на РСПБЗН – Кюстендил са гасили пожар в с. Берсин, причинен от късо съединение в стопанска постройка. Унищожени са 120 кв.м покр...Снощи екипи на РСПБЗН – Кюстендил са гасили пожар в с. Берсин, причинен от късо съединение в стопанска постройка. Унищожени са 120 кв.м покривна конструкция, сградата, фуражомелка, банциг, дървен материал. 70-годишният собственик е насатен обгазен в кюстендилската болница, без опасност за живота е.

Екипите са спасили  от опожаряване жилищна сграда.

Екип на РСПБЗН – Дупница, е гасил пожар в трафопост в с. Бистрица вчера. Щети не са допуснати, причина за възникването му е късо съединение.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments