Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Празнична програма за 24 юни - Празник на черешата 2023

Празнична програма за 24 юни - Празник на черешата 2023 - 23-24-25 юни 2023 г. "Овощната градина на България" отваря врати, за да ...



Празнична програма за 24 юни - Празник на черешата 2023 - 23-24-25 юни 2023 г.

"Овощната градина на България" отваря врати, за да посрещне своите гости и през 2023 година!
Събитията, посветени на "Празника на черешата" ще започнат още в петъчния ден, но в 11:00 часа на 24 юни, на централния площад "Велбъжд" ще бъде официалното откриване.
Участие в празничната програма ще вземат Вокална група "Калпазани", Професионалния духов оркестър на Община кюстендил и младите изпълнители от Националното училище по танцови изкуства, София.
По традиция Институтът по земеделие в Кюстендил ще представи разнообразието и новостите в черешопроизводството в региона. Над 40 артистично аранжирани щанда ще пресъздадат черешовото творчество на кюстендилските "майстори". Всички те ще бъдат част от художествено изложение, което ще продължи до 18:00 часа, когато ще бъдат връчени и наградите на отличените.
Във фолклорния празник, който започва точно в 17:00 часа участие ще вземат Формация "Фолкарт", Детско юношески танцов ансамбъл „Кюстендилче“, Детска фолклорна група "Трепетлика", Веселина Сиракова, Елеонора Божанова, Танцова формация „Партньори – Кюстендил“, Фолклорна формация „Гайтанче“ и Танцов състав „Жива вода“.
Събитията в съботния ден ще завършат с концерт на "ЛегендитЕ".


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments