Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Засилено полицейско присъствие ще има през почивните дни в Кюстендил, Бобов дол и Дупница

Засилено полицейско присъствие осигурява ОДМВР от днес до неделя в районите на областта, където се провеждат празнични тържества и спортни с...Засилено полицейско присъствие осигурява ОДМВР от днес до неделя в районите на областта, където се провеждат празнични тържества и спортни събития/Кюстендил, Бобов дол и Дупница/. Призоваваме гражданите и гостите да спазват правилата за движение, да са бдителни по отношение на личните си вещи, да се убедят, че преди да се насочат към празничните събития, са заключили домовете си и автомобилите си, не са забравили включени ел. уреди. Ако все пак възникне някакъв проблем спешният телефон е 112.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments