Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

41-годишен кюстендилец влезе във физически сблъсък с полицаи след скандал на автомивка

41-годишен кюстендилец е задържан вчера с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил.Той  пристигнал с л.а „Мерцедес“ в автомивка в града, ...41-годишен кюстендилец е задържан вчера с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил.Той  пристигнал с л.а „Мерцедес“ в автомивка в града, спрял в градинката, държал се агресивно  със служителите на автомивката. Държал се е агресивно и със пристигналия полицейски автопатрул, отказал да представи личните си документи и документите на автомобила и влязъл във физически сблъсък със служителите, като е нанесъл телесна повреда на единия.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments