Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията в Кюстендил задържа 53-годишен пиян водач на МПС

През изминалата нощ е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил 53-годишен водач на л.а. „Ауди“ за управление след употреба на ...През изминалата нощ е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил 53-годишен водач на л.а. „Ауди“ за управление след употреба на алкохол. Проверката е извършена на ул. „Шести септември“ в града. Тестът на водача е направен с техническо средство, а резултатът е 2.85 промила алкохол в издишания въздух. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments