Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

45-годишен шофьор на "Ситроен" го подкара пиян, полицията го залови

Бързо полицейски производство е образувано в РУ Дупница на 3 юни за управление на МПС след употреба на алкохол. 45-годишен водач е бил зад в...Бързо полицейски производство е образувано в РУ Дупница на 3 юни за управление на МПС след употреба на алкохол. 45-годишен водач е бил зад волана на л.а „Ситроен“ с 2.56 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство. Водачът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомена прокуратурата.

При друг случай, снощи, малко преди полунощ, кюстендилски полицаи са установили35-годишен водач на л.а. „Ситроен“ да управлява с 1.41 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена на ул. „Овощарска“ в града, водачът е задържан с полицейска заповед. Бързо полицейско производство е образувано  по случая, уведомеина е прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments