Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

5 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилска област в края на миналата седмица

5 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в областта в края на миналата седмица. Оказана е техническа помощ за премахване на паднало...5 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в областта в края на миналата седмица. Оказана е техническа помощ за премахване на паднало дърво на пътното платно/с.Червен брег- с. Крайници/. 2 от пожарите са нанесли щети – в с. Тополница са унищожени 80 кв. м покривна конструкция на къща, пожарът е причинен от природно явление, угасен е от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница. Спасени са 2 сгради, няма пострадали хора. Пожарът в л.а. „Ситроен“ е причинен поради техническа неизправност, унищожени са табло и двигателен отсек. Спасена е останалата част от автомобила, пожарът е възникнал в Кюстендил на ул. „Хр. Ботев“.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments