Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол

3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол. 58-годи...3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол. 58-годишният водач на л.а. „Пежо“ е проверен на ул. „Св. Иван Рилски“ в Дупница, неговият резултат е 1.58 промила алкохол в издишания въздух, 57-годишен водач на л.а. „Опел“ е проверен на ГП Е 79, управлявал е с 1.39 промила алкохол в издишания въздух, 46-годишен водач на л.а. КИА е управлявал с 2.22 промила алкохол в издишания въздух, проверен е на ГП Е 79. Тестовете са направени с техническо средство. Тримата водачи са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. За случаите е уведомен дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments