Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията предотврати бой в "Гиздова махала" в Дупница

Снощи в 20.50 ч е постъпил сигнал в полицията в Дупница за напрежение между жители на кв. „Гиздова махала“ в града. Предприети са незабавни ...Снощи в 20.50 ч е постъпил сигнал в полицията в Дупница за напрежение между жители на кв. „Гиздова махала“ в града. Предприети са незабавни действия от служители на реда, предотвратено е задълбочаване на конфликта, кой е бил инспириран поради направена забележка от водач на МПС за изненадващо засичане на пътя от друг водач. Трима от участниците в хулиганската проява са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница.Те са на възраст от 20,  25 и 41 години. По случая е заведен заявителски материал, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments