Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Красавица от Кюстендил е сред финалистките на Miss Green Bulgaria

Красавица от Кюстендил е сред финалистките на Miss Green Bulgaria   Красавица от Кюстендил очарова журито на Miss Green Bulgaria и се к...


Красавица от Кюстендил е сред финалистките на Miss Green Bulgaria

 

Красавица от Кюстендил очарова журито на Miss Green Bulgaria и се класира за финала на конкурса, който ще се проведе на 30 юни в Лозеница Естейт.

22-годишният модел Снежанка Пенова е една от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за красота, посветен на устойчивото развитие.  Мисията на Miss Green Bulgaria е да повиши осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развитие, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Конкурсът за красота и мода Miss Green Bulgaria поставя фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. 16 момичета от 16 различни града на България ще очароват публиката със своя неподправен чар, а за короната ще се бори и Снежанка Пенова от Кюстендил.

Снежанка съчетава работата със следването - работи като модел и паралелно с това изучава тънкостите на интериорния дизайн в НБУ. През свободното си време обича да пътува из България и да опознава красотите на нашата природа. Снежанка е ценител на изкуството и обича  да рисува.

Влиза в света на модата за пръв път през 2016 година с участието си в Мис и Мистър ПГИМ / Професионална гимназия по икономика и мениджмънт/ в град Кюстендил, където се класира на 3-то място. 3 години по-късно - през 2019 г. , печели конкурса „Девойка Кюстендилска Пролет“. Снежанка е популярно лице от различни рекламни клипове на известни брандове.

Основната цел, с която Снежанка влиза в конкурса е да покаже на обществото колко са важни персоналните ни действия за опазване на околната среда.

Можете да подкрепите красивата представителка на Кюстендил в надпреварата за титлата „ Miss Green Bulgaria Online”, като гласувате на следния линк: https://www.instagram.com/p/CtechFAN73A/


 

 

 

 

 


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments