Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Нарушенията на водачи на МПС в Кюстендил и Региона растат

2 бързи полицейски производства са образувани вчера в РУ Дупница за управление на нерегистрирани мотоциклети от водачи, които не притежават ...2 бързи полицейски производства са образувани вчера в РУ Дупница за управление на нерегистрирани мотоциклети от водачи, които не притежават СУМПС. Единият е 62-годишен и е установен в с. Крайници, а другият е 44-годишен и е установен в Дупница. За случаите е уведомена прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за управление на мотоциклет след употреба на алкохол. 20-годишният водач е проверен в с.Крайници в края на миналата седмица. При направения тест дрегерът е отчел резултат 1.67 промила алкохол в издишания въздух.Водачът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

36-годишен водач на л.а. „Хонда“ е задържан през изминалата нощ от кюстендилски полицаи за управление след употреба на алкохол.Проверката е извършена на ул. „Цар Освободител“ в града, дрегерът е отчел резултат 1.38 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

36-годишен водач на л.а. „Хонда“ е задържан в края на миналата седмица в РУ Кюстендил, при извършена проверка полицаите установили, че управлява след употреба на наркотично вещество. Досъдебно производство е образувано по случая, на водача е взета кръв за анализ. Уведомена е прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments