Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

След скандал на пътя в село Бабино младеж счупи стъкалта на лек автомобил

Скандал между двама 24-годишни мъже е възнискнал в края на миналата седмица в с. Бабино, единият е управлявал л.а. „Форд“, другият – „Фолксв...Скандал между двама 24-годишни мъже е възнискнал в края на миналата седмица в с. Бабино, единият е управлявал л.а. „Форд“, другият – „Фолксваген“. Последвало сбиване и поразяване на единия автомобил – счупени са стъклата на форда. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments