Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

249 МПС и 311 лица са проверени в Кюстендил при СПО, съставени са 8 акта и 31 фиша

Специализирана полицейска операция се проведе на територията на Кюстендилска област на 21 юли за противодействие на конвенционалната престъп...Специализирана полицейска операция се проведе на територията на Кюстендилска област на 21 юли за противодействие на конвенционалната престъпност. Действията бяха осъществени от служители на  ОД МВР – Кюстендил,  и представители на ТД НАП - София, ОДБХ-Кюстендил, КЗП,  ДСГ-Кюстендил и Агенция Митници. В рамките на операцията са регистрирани 17 престъпления, за които са образувани 11 бързи полицейски производства и 6 досъдебни производства.  Проверени са 249 МПС и 311 лица; установено е лице, обявено за международно издирване, 4 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, 7 заложни къщи, 5 игрални зали, 3 автоморги, 16 питейни заведения и търговски обекти, 6 склада за дърва за огрев и 4 малки обекта за дестилация. Зе установените нарушения на ЗДвП са съставени 8 акта и 31 фиша, съставени са и 4 АУАН от представителите на другите институции за установени нарушения от тяхната компетентност и 33 констативни протокола.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments