Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 нововъзникнали пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област

3 нововъзникнали пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област. 2 от тях са причинени поради небрежност, единият – в землищет...3 нововъзникнали пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област. 2 от тях са причинени поради небрежност, единият – в землището на с. Ваксево, е причинен поради преплитане на жици от електропреносната мрежа  с клони от дървета. Огънят е обхванал площ от 30000 кв.м, щети не са допуснати. Днес продължава доугасяването на пожара, който възнинкна в общинската гора в землището на с. Ресилово на 25 юли. За изясняване на причините за възникването му е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата. Екип на РСПБЗН – Кюстендил, е оказал техническа помощ  на ЦСМП за пренасяне на пациентка, нуждаеща се от медицинска помощ.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments