Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Туристически забележителности в Кюстендил - Църква Св. Георги

Църква Св. Георги е една от най-значимите туристически забележителности в град Кюстендил.    Църквата е известна със своята красива фасада, ...


Църква Св. Георги е една от най-значимите туристически забележителности в град Кюстендил. 
 Църквата е известна със своята красива фасада, която е украсена с каменни скулптури и мозайки. Вътрешността на църквата е още по-впечатляваща, с многоцветните си фрески и иконостас. Един от най-ценните елементи в църквата е ръкописна книга на гръцки език, която е написана през 16 век. Към църквата принадлежи и музей, който разказва за историята на града и региона. В музея можете да видите много ценни артефакти, свързани с историята и културата на Кюстендил. Църква Св. Георги е едно от най-посещаваните места в Кюстендил и е много важен елемент от културното и религиозно наследство на града. Посетителите могат да се насладят на красивата архитектура и изкуство, както и да научат повече за историята на региона. Ако сте в Кюстендил, не пропускайте да посетите тази красива църква!Още забележителности в Кюстендил можете да откриете тук!


Видео:
Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments