Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

25 непълнолетни бяха установени и изведени в дискотека в Дупница, на родителите на 3 от децата бяха съставени актове

25 непълнолетни бяха установени и изведени в дискотека в Дупница Специализирана полицейска операция бе проведена в края на миналата седмица ...

25 непълнолетни бяха установени и изведени в дискотека в Дупница


Специализирана полицейска операция бе проведена в края на миналата седмица на територията на общините Дупница, Сапарева баня и Бобошево. Операцията бе разпоредена от директора на ОДМВР- Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров и имаше превантивни цели за ограничаване на противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица, нарушения на обществения ред, предотвратяване на употреба на алкохол, тютюневи изделия и наркотични вещества. Операцията бе проведена от служители на РУ Дупница,  на сектор  „Специализирани тактически действия“ при ОДМВР – Перник,  представител на Община Дупница и служители на отдел „Закрила на детето“ за времето от 22.00 ч. на 28 юли до 4.00 ч. на 29 юли. По време на осъществените специализирани действия са изведени от дискотека в Дупница 25 непълнолетни лица, 22-ма от тях са били с придружител, 3-ма – без,  непълнолетен клиент на заведението е  консумирал алкохолна напитка. За  установените нарушения са съставени 3 АУАН на родителите на непридружените лица и 1 АУАН на юридическото лице, стопанисващо дискотеката.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments