Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

12 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на районните служби ПБЗН в областта

12 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на районните служби ПБЗН в областта, оказали са техническа помощ при подадени 5 сигнала...



12 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на районните служби ПБЗН в областта, оказали са техническа помощ при подадени 5 сигнала. 3 от възникналите пожари са нанесли щети – в Кюстендил техническа неизправност е причинила запалване в автомобил, автомобилът е унищожен; в с. Сапарево пожарът е причинен поради техническа неизправност в сламопреса, която е унищожена, няма пострадали хора; пожарът в с. Бураново е възникнал в сухи треви и храсти, в събота около 17.00 ч,  гасен е от 4 екипа на РСПБЗН Рила и местно население. Пострадал е 84-годишен мъж –оказана му е здравна помощ и е освободен за домашно лечение. Огънят е унищожил пайнтова постройка, 3 пчелни кошера, 30 овощни дървета, 20 куб.м дърва за огрев. Спасени са от огъня 20 сгради, 4 стопански постройки, 37 кошера, 2 дка зеленчукова градина, 2 дка лозе. В РУ Рила е образувано досъдебно производство за изясняване на причините за възникване на пожара.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments