Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

9 бързи полицейски производства са образувани в РУ в областта в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол, наркотично вещество и нерегистрирани мотопеди.

9 бързи полицейски производства са образувани в РУ в областта в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол, нарк...9 бързи полицейски производства са образувани в РУ в областта в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол, наркотично вещество и нерегистрирани мотопеди. В РУ Рила са задържани двама водачи, които са установени от пътни полицаи да управляват след употреба на алкохол – 48-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ е бил зад волана с 2.23 промила алкохол в издишания въздух, 41-годишен водач на л.а. „Рено“ е бил зад волана с 2.00 промила алкохол в издишания въздух; в РУ Дупница са задържани 53-годишен водач на л.а. „Волво“, управлявал с 1.77 промила алкохол в издишания въздух и 29-годишен водач на л.а. БМВ, управлявал след употреба на наркотично вещество. Тестовете са направени с техническо средство. Установените водачи на нерегистрирани по надлежния ред мотопеди са от с.Червен брег, с. Крайници, Сапарева баня и двама от Дупница. За случаите е уведомена прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments