Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

СПО се проведе в Дупница, Бобошево и Сапарева баня

В края на миналата седмица/ за времето от 22.00 ч на 25 август – до 4.00 ч на 26 август/ бе проведена СПО на територията на общините Дупница...В края на миналата седмица/ за времето от 22.00 ч на 25 август – до 4.00 ч на 26 август/ бе проведена СПО на територията на общините Дупница, Бобошево и Сапарева баня. Операцията бе  разпоредена от директора на ОДМВР и осъществена от служители на РУ Дупница, служители на ОДМВР и служители от сектор „Специализирани тактически действия“ при ОДМВР Перник, представители на Община Дупница, на НАП, РЗИ и КЗП. На територията на общините  Бобошево и Сапарева баня са проверени търговски обекти и обществени места – нарушения не са установени; на територията на община Дупница –са проверени търговски обекти, игрални зали и 3 обществени места. Проверени са 109 лица в парка, установени са 22-ма непълнолетни в дискотека в града – 7 от тях не са били придружени от пълнолетно лице. За установените нарушения са съставени 10  АУАН от служителите на МВР ; от представителите на НАП са установени 5 нарушения, издадени са документи по линия на тяхната компетентност.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments