Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как да отслабнем бързо с млечна диета за 3 дни

Това е една разтоварваща тридневна диета, която ще ви позволи да се отървете от 2-3 излишни килограма.Тя е много ефективна,полезна и дава до...

Това е една разтоварваща тридневна диета, която ще ви позволи да се отървете от 2-3 излишни килограма.Тя е много ефективна,полезна и дава добри резултати.Не е подходяща за хора, алергични към лактоза,защото диетата е основно-мляко.
Първи ден: Трябва да изпиете 3 литра мляко през целият ден,на вечеря изяште едно варено яйце.Нищо друго не яжте и не пийте

Втори ден:Отново изпийте 3 литра мляко за целият ден.На обяд и на вечеря мовете да изядете по една салата,подправена с лимонов сок.Или изберете плодове.През деня може да изядете една филия хляб и да пиете вода .

Трети ден:Отново изпийте 3 литра мляко за целият ден,може да го подсладите с малко кафява захар.Храна и вода  за деня не се разрешават.

Преди започване на разтоварващата диета е препоръчително,да се консултирате с лекар.Спортните занимания по време на диетата не са забранени.

Източник: Klukarkata.net

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments