Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Проверки в Кюстендил: Нарушения в игрални зали и заведения, наложени са санкции за пушене и финансови несъответствия

В края на миналата седмица е проведена СПО на територията на Кюстендил от служители на РУ Кюстендил, НАП, РЗИ и Инспекцията по труда. Провер...В края на миналата седмица е проведена СПО на територията на Кюстендил от служители на РУ Кюстендил, НАП, РЗИ и Инспекцията по труда. Проверени са 5 игрални зали и 5 заведения, за установените нарушения  - пушене в едно от тях, несъответствие на паричните средства в касата, липса на документи по трудовото законодателство,са съставени констативни протококи и АУАН.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments