Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

11 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица – 1 от тях е нанесъл щети.

11 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица – 1 от тях е нанесъл щети. На 2 септември техническа неизправност ...
11 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица – 1 от тях е нанесъл щети. На 2 септември техническа неизправност е причинила запалване в товарен автомобил на АМ „Струма“ в района на Дупница. Влекачът е унищожен, ремаркето с товара/дини/ е спасено. Пожарът е потушен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница,  пламъци от горящия камион са запалили сухи треви и храсти и пожарът се е развил върху площ от 300 дка.  Гасили са 5 противопожарни екита, спасени от опожаряване са 20 дка лозови насаждения. Няма пострадали хора.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments