Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

На 2 септември следобед лек автомобил „Мерцедес“ е причинил ПТП в района между селата Нов чифлик и Багренци

На 2 септември  следобед лек автомобил „Мерцедес“ е причинил ПТП в района между селата Нов чифлик и Багренци, водачът е шофирал рисково и не...
На 2 септември  следобед лек автомобил „Мерцедес“ е причинил ПТП в района между селата Нов чифлик и Багренци, водачът е шофирал рисково и не се е подчинил на подадените полицейски сигнали за спиране и проверка по пътя от Банско по ГП Е 79, навлязъл е на територията на Кюстендилска област и е поел в посока Кюстендил. Служителите от оперативните дежурни на ОДМВР – Благоевград,и ОДМВР –Кюстендил, са били в непрестанна връзка, оперативният дежурен  на ОДМВР – Кюстендил, разпорежда изграждането  на контролно-пропускателни пунктове,  водачът продължава да не се подчинява на подаваните сигнали от полицейските служители и продължава  рисково да шофира, преминава през заграждения и шипове с твърде висока скорост, удря служебен автомобил  „Опел Астра“,  после  се удря в крайпътно дърво. 41-годишният водач е изведен от автомобила, задържан е, направени са му тестове за употреба на алкохол и наркотици – отрицателни са. Двамата  полицаи са прегледани в кюстендилската болница – единият е със счупен пръст на единия крак и изкълчено рамо, другият е със  счупен пръст на дясната ръка, започнато е досъдебно производство по случая, задържаният е в ареста с прокурорско постановление за задържане до 72 часа, работата продължава под надзора на РП Кюстендил.
Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments