Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

5 пожара са възникнали в областта през последните 2 дена, възрастна жена загина в село Стоб

5 пожара са възникнали в областта през последните 2 дена. Загинала е 81-годишна жена от с. Стоб. Сигналът за горящ човек е постъпил в 16.06 ...5 пожара са възникнали в областта през последните 2 дена.

Загинала е 81-годишна жена от с. Стоб. Сигналът за горящ човек е постъпил в 16.06  ч. нчрез тел. 112. Жител на селото, минавайки покрай стадиона, е видял горящо човешко тяло, отишъл до дома си, взел пожарогасител и угасил горящата жена. Пристигналият на място спешен екип е констатирал смъртта. Дежурна полицейска група от РУ Рила е извършила оглед на място, установена е самоличността на жената, открит е и синът й. В дома им е открито саморъчно написано предсмъртно писмо, което е предадено на разследващия екип. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница, досъдебно производство е образувано по случая.

Тази сутрин, малко преди 4.00 ч е постъпил сигнал за пожар в кюстендилския квартал „Изток“. Изгорели са бали – груб фураж и сено/100 бр./. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН Кюстендил, спасени са 4 сгради. Причина за пожара е късо съединение.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments