Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Протест на миньори и енергетици в страната: Блокада на основни пътни артерии

Енергетици и миньори затвориха автомагистрала "Струма". Протестиращи има на няколко места - в района на Дупница и пътен възел &quo...Енергетици и миньори затвориха автомагистрала "Струма". Протестиращи има на няколко места - в района на Дупница и пътен възел "Бинека“, посока София, с.Дяково и Бобошево.

Протестиращите блокираха и детелината на автомагистрала "Тракия" към Стара Загора и Хасково на 208 километър, главния път между Стара Загора и Хасково в района на село Загоре, главния път София-Бургас, както и движението пред ТЕЦ „Брикел“. Близо 12 километра е задръстването на АМ „Тракия“. Това съобщи пред журналисти директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Лазар Христов. 

снимка: К. Капчинн


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments