Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Kustendil.net отбеляза 1 000 000 читатели!

Скъпи читатели, С огромно удовлетворение ви съобщаваме, че www.Kustendil.net вече е достигнал 1 000 000 читатели. Това е огромно постижение...Скъпи читатели,
С огромно удовлетворение ви съобщаваме, че www.Kustendil.net вече е достигнал 1 000 000 читатели. Това е огромно постижение за нас и е доказателство за вашата подкрепа и доверие.
Благодарим ви, че сте част от нашия сайт. Ние се стремим да ви предоставяме качествена и достоверна информация за Кюстендил и региона. Ще продължим да работим усилено, за да отговаряме на вашите очаквания.
В чест на това постижение, обявяваме следните промоции:
  • Отстъпка от 20% на всички абонаменти за сайта;
  • Безплатен достъп до всички архивни статии;
  • Специални намаления за хора, желаещи да рекламират в медията.
За да се възползвате от промоциите, можете да ни пишете на kustendil.net@gmail.com
🙏 Още веднъж, благодарим ви за подкрепата!
Екипът на www.Kustendil.net


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments