Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

14-годишно момче от Дупница и майка му предадоха в РУ Дупница намерена чанта с голяма сума пари

В края на миналата седмица момчето, отивайки за количка за пазаруване в търговски обект, е намерило чанта. Бил с майка си, отворили и виде...
В края на миналата седмица момчето, отивайки за количка за пазаруване в търговски обект, е намерило чанта. Бил с майка си, отворили и видели, че в чантата има много пари, оставили телефон за контакт на информацията на магазина,  и след 10 минути вече били в РУ Дупница. Парите са преброени там – 5625 лв. Докато дежурният полицай пишел приемно-предавателен протокол за намереното и предадено, се обадил собственикът… Предадени са му парите и чантата.
Служителите на РУ Дупница поздравяват момчето и майка му за проявената честност и достойнство!

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments