Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Връщаме се към зимното часово време

Тази нощ връщаме се към зимното часово време! В първите часове на 29 октомври местим стрелките с един час назад. Това ще се случи точно в 4:...


Тази нощ връщаме се към зимното часово време!


В първите часове на 29 октомври местим стрелките с един час назад. Това ще се случи точно в 4:00 сутринта в неделя. По този начин се връщаме към астрономическото (бел. от ред. - зимно) часово време, което използваме от октомври до март, предава Фокус.

От 4:00 часът ще стане 3:00. Това означава ще спим повече, а сутрин ще е по-светло от по-рано, а вечер ще се стъмва по-бързо.

Великобритания използва тази практика от 1908 година, докато в Европа тя е въведена по искане на Франция през 1976 година. В България тя влиза в сила през 1979 година. С постановление от 1997 година лятното часово време влиза в сила от 3:00 часа сутринта през последната неделя от месец март.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments