Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Общо 1748 автомобила са проверени след акция на МВР в Кюстедил и Региона

Две специализирани операции по линия на пътна безопасност са проведени в Кюстендилска област – за времето от 9 до 15 октомври по линия на Ро...Две специализирани операции по линия на пътна безопасност са проведени в Кюстендилска област – за времето от 9 до 15 октомври по линия на Роудпол са проверени 1748 МПС, установени са 8 нарушения на водачи – по време на управление са говорили по мобилен телефон,51 водачи и 11 пътници не са ползвали обезопасителен колан, 1 водач е управлявал след употреба на наркотично вещество, 2-ма – след употреба на алкохол. Операцията по метода Широкобхватен контрол е проведена на път II-62/Дупница-Самоков/, проверени са 48 МПС, 55 лица. Установените нарушения са 11, за които са съставени 6 АУАН и 4 фиша, връчени са 5 електронни фиша на водачи. Образувани са 2 досъдебни производства за управление на МПС след употреба на алкохол.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments