Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията спипа ловци с 3 ловни пушки и патрони без да имат разрешение за ползване

В края на миналата седмица служители на РУ Рила – при проверка на автомобил „Роувър“, управляван от 39-годишен мъж от с. Стоб и пътуващият с...В края на миналата седмица служители на РУ Рила – при проверка на автомобил „Роувър“, управляван от 39-годишен мъж от с. Стоб и пътуващият с него 63-годишен/баща му/ , установили, че превозват 3 ловни пушки и 43 патрона от различен калибър. Последвала е проверка в служба КОС, оказало се, че двамата имат разрешително за съхранение, носене и употреба на огнестрелно оръжие, но не за откритите и иззети оръжия. Бързо полицейско производство е образувано по случая, двамата  мъже са задържани с полицейска заповед, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments