Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

27-годишен мъж е задържан от кюстендилски полицаи в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество

27-годишен мъж е задържан от кюстендилски полицаи в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество. Установен е от полицаите ...27-годишен мъж е задържан от кюстендилски полицаи в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество. Установен е от полицаите в кв. „Изток“ , при извършения обиск у него са открити 2 опаковки канабис и 3 опаковки МDМА. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест.  Два дена по-късно, на 1.10.2023 г., е задържан отново – за проникване в офис в центъра на Кюстендил, до повторното задържане се е стигнало след подаден сигнал от служител в офиса. По данни на заявителя  е отнета сума от 2 лева.Бързи  полицейски производства са образувани, уведомен е дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments