Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

4 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта, три от тях са причинени поради небрежно боравене с открит огън

4 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта. 3 от тях са причинени поради небрежно боравене с открит  огън. Противопожарните екипи н...4 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта. 3 от тях са причинени поради небрежно боравене с открит  огън. Противопожарните екипи не са допуснали щети. Пожарът в местността „Балански рид“ се е развил в близост до жилищни сгради – спасени са от огъня 5; пожарът в землището на с. Джерман е обхванал 300 дка сухи треви и храсти, предотвратено е запалването на 200 дка иглолистна гора. Пожарът  в кухня на апартамент в Кюстендил е причинен поради допусната технологична грешка при монтажа на вградени ел. уреди. Унищожени са бяла, черна и компютърна техника, мебели, опушени са стени, спасена е останалата част от жилището. Няма пострадали хора.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments