Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Търсене на добродушните герои: РУ Кюстендил иска информация за помощта на три мъже към жертва на грабеж

РУ Кюстендил търси контакт с трима мъже, които са оказали помощ на непълнолетно момиче, което миналата седмица бе жертва на грабеж. Деянието...РУ Кюстендил търси контакт с трима мъже, които са оказали помощ на непълнолетно момиче, което миналата седмица бе жертва на грабеж. Деянието бе извършено на ул. „Козлодуй“ – в района на старото Второ основно училище. Извършителят на деянието бе установен и задържан.Молим гражданите, които имат информация за оказалите помощ или лицата, които са оказали помощ, да се обадят в РУ Кюстендил.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments