Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

СПО се провежда на територията на Кюстендил и Дупница

Специализираната операция се провежда на територията на РУ Кюстендил и РУ Дупница  за противодействие на  конвенционалната престъпност и нед...Специализираната операция се провежда на територията на РУ Кюстендил и РУ Дупница  за противодействие на  конвенционалната престъпност и недопускане на нарушения на  политическите права на гражданите, установяване на издирвани лица и извършители на престъпни деяния. Операцията е разпоредена със заповед на директора на ОДМВР, в екипите са включени служители на ГД „Жандармерия“, НАП и БАБХ. Колеги от медиите, в 11.15 ч днес, 26.10.23 г., на входа на кв. „Изток“ в Кюстендил ръководителят на операцията ще предостави информация за медиите за хода на осъществяваните специализирани действия. Очакваме ви!


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments