Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Резултати от проведена е СПО на територията на РУ Кюстендил и РУ Дупница

В хода на провежданите специализирани действия на територията на РУ Кюстендил и РУ Дупница са проверени 378 лица, 275 МПС, задържани са двам...



В хода на провежданите специализирани действия на територията на РУ Кюстендил и РУ Дупница са проверени 378 лица, 275 МПС, задържани са двама – 36-годишен мъж от с. Слатино за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие, бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница; в РУ Кюстендил е задържан 17- годишен младеж за притежание на наркотични вещества, иззети са от него марихуана, амфетамин и 2 ел. везни. От служители на МВР са съставени 12 АУАН, а от служителите на НАП и БАБХ – 5 АУАН. В рамките на операцията са проверени 10 търговски обекта, 7 увеселителни заведения, 4 пункта за черни и цветни метали. В РУ Дупница е образувано бързо полицейско производство за престъпление против данъчната система – иззети са от частен имот в с. Слатино 13 бутилки с различна вместимост алкохол без български акцизен бандерол и съоръжение за варене на ракия. Връчени са 12 протокола за полицейско предупреждение, в РУ Кюстендил е задържан мъж, който се е опитал да осуети полицейска проверка, без документи за самоличност е бил. Специализираната операция бе проведена от служители на РУ Кюстендил, РУ Дупница, Жандармерията и с участието на служители от НАП БАБХ за противодейстие на конвенционалната престъпност и нарушаване на политическите права на гражданите. Материалите по образуваните досъдебни производства са докладвани на прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments