Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Предстои мащабно учение на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Кюстендил

Мащабно учение ще проведе утре – 10.10.2023 г., Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Кюстендил., с участиет...


Мащабно учение ще проведе утре – 10.10.2023 г., Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Кюстендил., с участието на силите на Единната спасителна система. Темата е:  „Издирване и спасяване на хора в труднодостъпен планински район в планина „Осогово“ над с. Гърляно, общ. Кюстендил”. В практическата част ще се включат екипи на РДПБЗН – Кюстендил, сектор СОД при РДПБЗН – Благоевград, ОДМВР – Кюстендил, ЦСМП – Кюстендил, ОС на БЧК – Кюстендил с Планинска спасителна служба – Кюстендил (спасително куче за издирване на хора), и доброволци от ДФ „Кюстендил-2013“ при община Кюстендил. Колеги от медиите, каним ви утре в 9.45 ч в с. Гърляно – пред Храма на селото, оттам ще бъдете съпроводени до мястото за провеждане на учението.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments