Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

СПО е проведено на територията на Кюстендилска област, проверени са 548 лица, както и 475 МПС-та

Вчера при проведена специализирана операция на територията на Кюстендилска област са проверени 548 лица, 475 МПС, проверени са 34  обекта. З...Вчера при проведена специализирана операция на територията на Кюстендилска област са проверени 548 лица, 475 МПС, проверени са 34  обекта. За установените нарушения са съставени 23 АУАН, 14 протокола от други институции.  Образувани са 3 досъдебни производства и 1 бързо полицейско производство. Специализираната операция е осъществена от служители на ОДМВР, ГД  „Жандармерия“, НАП, БАБХ, КЗП, РДГ, агенция „Митници“.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments