Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама мъже са задържани вчера от кюстендилски полицаи за притежание на наркотични вещества

Двама мъже са задържани вчера от кюстендилски полицаи за притежание на наркотични вещества. По случаите са образувани досъдебни производства...Двама мъже са задържани вчера от кюстендилски полицаи за притежание на наркотични вещества. По случаите са образувани досъдебни производства. Единият е проверен на улица в кв. „Изток“, той е 21-годишен, от него е иззета станиолова сгъвка с ХТС МDМА, другият е 32-годишен, проверен е на кръстовището на ул.“Христо Ботев“ и ул. „Цар Симеон“ в града – от него е иззето пликче с амфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. За случаите е уведомен дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments