Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

6 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, единият от тях е нанесъл щети

6 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, единият от тях е нанесъл щети. Обслужени са 7 сигнала за оказване ...6 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, единият от тях е нанесъл щети. Обслужени са 7 сигнала за оказване на техническа помощ по отстраняване на паднали и опасно надвиснали дървета, отводнено е мазе в Кюстендил. Пожарът, нанесъл щети, е възникнал в къща в с. Полска Скакавица. Възникнал е в резултат на паднали жици от електромрежата, последвало е късо съединение. Унищожени са 130 кв. м покривна конструкция,  бяла, черна и компютърна техника, мебели. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил, спасена е сграда, градински столове, трион. Оказана е помощ в кюстендилската болница на обитателката на къщата – 66-годишна жена, която е била обгазена. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments