Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Очаква се засилено полицейско присъствие в Кюстендил на 28 и 29 януари

Засилено полицейско присъствие  ще има  в Кюстендил на 28 и 29 януари, за да не се помрачат тържествата по случай 146 годишнината от Освобож...Засилено полицейско присъствие  ще има  в Кюстендил на 28 и 29 януари, за да не се помрачат тържествата по случай 146 годишнината от Освобождението на Кюстендил от османското владичество и провеждане на историческа възстановка, както и провеждането на инициативите при добър обществен ред. Въвежда се и временна организация на движението за МПС -  по ул.“Цар Освободител“
• в участъка от кръстовището с ул.“Даскал Димитрий“ до ул. „Даскал Дамаскин“ за времето от 11.00 ч. до 12.30 ч. на 28.01.2024г.
• в участъка от кръстовището с ул.“Даскал Димитрий“, ул. „Христо Смирненски“ и ул. „Цар Борис“ до паметника на Ильо Войвода  за времето от 11.00 ч. до 12.00 ч. на 29.01.2024г.Организацията е договорена на среща между ръководството на Община Кюстендил, началника на РУ Кюстендил и началника на отдел ОП при ОДМВР.
Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments