Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията в Кюстендил с акция срещу битовата престъпност: Иззе наркотици, оръжие и откри издирвани лица

Вчера на територията на ОДМВР бе проведена специализирана операция за противодействие на битовата престъпност. Операцията бе осъществяването...



Вчера на територията на ОДМВР бе проведена специализирана операция за противодействие на битовата престъпност. Операцията бе осъществяването от служители на ОДМВР – Кюстендил, представители на  ГД ЖСОБТ, НАП, Агенция „Митници“ и РДГ – Кюстендил. В рамките на операцията са проверени 191 моторни превозни средства, 265 лица, 4 заложни къщи, 29 питейни заведения и търговски обекта, 3 обекта за продажба на дърва за огрев. За установените нарушения са съставени 5 АУАН и 11 констативни протокола от компетентност на другите държавни институции. Образувани са 3 бързи полицейски производства и 2 досъдебни производства. Съставени са 5 АУАН по ЗДвП и 17 фиша.  Открити и иззети са 800 г нарязан тютюн и 91 грама  канабис. Наркотичното вещество е иззето от имот в Кюстендил, ползван от 27-годишен мъж и 51-годишна жена. Те са задържани с полицейска заповед за 24 часа; Нарязаният тютюн, незаконно притежавана ловна пушка и 6 ловни патрона са иззети от къща в с. Добри дол, собственост на 43-годишен кюстендилец. Работата  по случаите продължава под надзора на прокуратурата. Установени са и  трима мъже, обявени за издирване. Единият от тях се издирва чрез Шенгенската информационна система, другият се издирва от Р Северна Македония за влязла в сила осъдителна присъда, третият – по образувано досъдебно производство. Уведомени са издирващите ги структури.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments