Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Установиха крадците, извършили кражба в квартал "Изток" - Кюстендил

Установени са извърштелите на кражба от къща в кв. „Изток“  на дрехи, килими, инструменти. Кражбата бе заявена в полицията в Кюстендил на 11...Установени са извърштелите на кражба от къща в кв. „Изток“  на дрехи, килими, инструменти. Кражбата бе заявена в полицията в Кюстендил на 11 януари. Предприети са незабавни действия – оглед на местопроизшествието, издирвателни мероприятия, извършителите са задържани – двама мъже от квартала на 29 и 17 г. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, изяснява се съпричастност на задържаните и към други противозаконни деяния. За случая е уведомена прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments