Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Вчера дупнишки полицаи са установили и задържали 19-годишен извършител на кражба

Вчера дупнишки полицаи са установили и задържали 19-годишен извършител на кражба. Сигналът  за отнета чанта с лични документи и пари от неза...Вчера дупнишки полицаи са установили и задържали 19-годишен извършител на кражба. Сигналът  за отнета чанта с лични документи и пари от незаключен и паркиран на ул. „Трети гвардейски полк“ л.а. „Волво“ е подаден в  полицията в Дупница от потърпевшия. По негови данни деянието е извършено за времето от 16.20 до 17.00 ч. Предприети са незабавни действия и служителите установили извършителя  в широкия център на града. Той е известен на полицията с множество противозаконни деяния, от Севлиево е. От него са иззети откраднатата чанта с лични документи, кредитни карти и 200 евро. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на 
Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments