Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

4 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества

4 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества...4 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – служители на РУ Рила са установили 67-годишен водач на л.а. „Шкода“ да управлява с 1.26 промила алкохол в издишания въздух, проверката е извършена в района на Кочериново, водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ, автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване; в с. Мломолово бобовдолски полицаи са установили 31-годишен водач на л.а. „Сеат“ да управлява след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство, водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ, задържан е с полицейска заповед; в с. Големо село е установен 45-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ да управлява с 1.25 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство, взета му е кръвза анализ, водачът е задържан; в Кюстендил е установен 41-годишен водач на л.а. „Тойота“ да управлява с 1.22 промила алкохол в издишания въздух, взета му е кръв за анализ. Автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване, водачът е задържан с полицейска заповед. За случаите е уведомена прокуратурата.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments